HM machines van Habraken

0

Industriële naaimachines zijn tegenwoordig in veel bedrijven niet meer weg te denken van de werkvloer. Ze maken het werk makkelijker, sneller en leuker. Er zijn echter veel verschillende varianten, denk aan Dürkopp Adler, Mitsubishi of HM machines.

Habraken heeft ruime ervaring met industriële naaimachines.  Hij is al meer dan 20 jaar actief in de technische branche, met name op het gebied van industriële naaimachines.

De zoektocht naar HM machines

Uw zoektocht naar industriële naaimachines kan dus een stuk makkelijker gemaakt worden dankzij de expertise van onze specialisten. Bij Habraken helpen we u graag met uw missie om de perfecte naaimachine te vinden .

U kunt bij ons namelijk terecht voor een breed assortiment aan vervangende onderdelen en naaimachines. Wij beschikken zelf over eigendom industriële naaimachines die we graag met u delen. Op die manier kunnen we u een correcte prijs bieden. Op onze website vindt u dan ook verschillende toonaangevende merken zoals Gritzner, Bernina en Elna.

De HM machines

Er zijn verschillende HM machines in omloop. Zo zijn er machines die gericht zijn op het produceren van rechte lijnen, decoratieve sier steken, het aanbrengen van een boordband  of om een speciale naad te creëren. Zo is er voor ieder een geschikte machine in het assortiment van Habraken.

Als geen ander weten wij dat machines van Habraken een behoorlijke investering zijn. Onze monteurs kunnen u voorzien van advies om de productiviteit op de werkvloer verder te verhogen. Met een stukje ervaring wordt het werk makkelijker en leuker. Habraken helpt u graag om de perfecte machines te vinden voor uw bedrijf. Bij Habraken ben je welkom voor een professioneel advies en goede naaimachines.

Related Posts