6 Big data voorbeelden en specifiek advies voor de industrie

0

grote gegevens. Dit zou een gemakkelijke manier zijn om uw inkomensmodel te verbeteren. Laten we, om inspiratie op te doen, eens kijken naar zes praktische voorbeelden van big data-toepassingen in de industrie.
grote gegevens. Dit zou een gemakkelijke manier zijn om uw inkomensmodel te verbeteren. Het is maar een containerbegrip en het is al snel onduidelijk wat u in uw bedrijf kunt bereiken. Laten we, om inspiratie op te doen, eens kijken naar zes praktische voorbeelden van big data-toepassingen in de industrie. Daarnaast geeft het een set tips om mee aan de slag te gaan en legt het uit hoe de Smart Industry Hub hierbij kan helpen.
Belangrijke digitalisering van big data

U weet dat u uit uw gegevens een bedrijf kunt halen. Niet alleen ben je geen Facebook of Google, je moet blijven werken. Heeft het zin om te investeren in big data? Laten we hier wat dichterbij komen. De gegevens die uw bedrijf kunnen volgen passen niet meer in de Excel-sheet, dus u heeft de mogelijkheid om big data succesvol toe te passen.

Er zijn drie toepassingsgebieden binnen de branche die slimmer kunnen door big data.

Een fabriek met alle relevante machines, processen en personeel.

Een keten van samenwerkingen met partners, leveranciers en klanten. Product- of servicelevenscyclus.

Dat doen we natuurlijk niet alleen omdat we het kunnen, maar ook omdat digitalisering daarbij helpt. We gaan uit van de veronderstelling dat er op een van deze toepassingsgebieden ruimte is voor verbetering. Bijvoorbeeld kwaliteit, controle, procescontrole of de tijd die nodig is van een productofferte tot levering. Digitaliseringsexperts kunnen goed inschatten of er een oplossing is voor het uitgangspunt van technieken als visualisatie, datamanagement, sensoren, IoT, beeldherkenning en machine learning.

Related Posts